Beauty Pillow® 

Met de Beauty Pillow® kussensloop slaap je jezelf mooi! Een goede nachtrust is van groot belang, het wordt niet voor niets “beauty sleep” genoemd. Ons drukke leven doet ons steeds meer beseffen dat een goede nachtrust van groot belang is. Met Beauty Pillow® krijg je de heerlijke slaapmomenten die zo belangrijk zijn en die jij verdient.  Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow® geeft een gevoel van luxe en verwennerij. 

Tegelijkertijd heeft Beauty Pillow® een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Het resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet? 


Hieronder vind je de mooiste kleuren. Welke neem jij?
De Beauty Pillow's® zijn verkrijgbaar in:
Standaard maat:
60 cm x 70 cm voor slechts €23,95 per kussensloop en 2 stuks voor €45,00
Gebruik dan de kortingscode BEAUTYPILLOW2STUKS

LET OP!

Op dit moment worden geen nieuwe kleuren meer ingekocht. Het is OP=OP.

Twijfel je over een kleur, kom gerust even langs, ik heb een kleurenstaal liggen. Dan kun je kijken welke kleur bij jouw interieur past.


Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op.