• Moederdag acties ­čĺŚ
  • Deze maand weer leuke acties!ÔşÉ
  • Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen acties meer!ÔşÉ
  • Elke maandag besteldag. Geef je bestelling voor 15:00u door! ÔşÉ
Home » Wasparfum

Wasparfum - EnjoyWashing

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een vloeibare substantie die je toevoegt bij je wasmiddel. Het heeft een unieke, sterke geur waardoor jouw frisgewassen kleding, werkkleding, gordijnen, plaids, beddengoed of handdoeken heerlijk ruiken!

Hoe gebruik je wasparfum?

Bij normaal gebruik voeg je ongeveer 5 ml wasparfum toe per volle trommel. De wasparfum voeg je toe in het vakje van de wasverzachter, hierbij is geen wasverzachter nodig. En het resultaat? Je doet met een glimlach het deurtje van de wasmachine open want er komt een heerlijk geurende was uit! Binnenkort vraagt je buurvrouw waar jij je kleding mee wast, want de hele buurt ruikt zo lekker!

Wasparfum is sterk geconcentreerd. Voeg enkele milliliters toe in het bakje waar je normaal de wasverzachter in doet en het versterkt de geur van frisgewassen kleding. Bij normaal gebruik kun je met een fles van 235 ml wel 50 wasjes heerlijk laten ruiken.

 

Moederdag actie

Flesje wasparfum van €14,95 voor €13,50

Wil je liever eerst een 10ml proefje? Geen probleem. 

10ml voor €1,95

Wasparfum Witte Musk

€14,95

Wasparfum met witte musk geur. Voor alle soorten kleding en textiel. De friszoete en subtiele geur met een krachtig effect. Dé nummer 1 geur van Nederland.

Wasparfum Beachy Breeze

€14,95

De bloemige en verlangende geur naar een dag aan het strand. De Beachy Breeze wasparfum heeft een bloemige geur van narcis en orchidee. 

Wasparfum Crystal

€14,95

De geur 'Crystal' is een echte frisse bloemengeur. Het frisse aroma van reinheid dat deze geur kenmerkt is een combinatie van bloemige noten. Warme tonen van vanille en hout. Zo fris heeft jouw was nog nooit geroken. 

Wasparfum Water Lily

€14,95

Wasparfum met de zachte geur van Lotusbloem. De basis van de geur is muskus en hout, die de lotus omsluit en versterkt.

Volg Wasparfum - EnjoyWashing op Instagram