• Deze maand weer leuke acties!⭐
  • Ontvang de nieuwsbrief met acties, tips en weetjes .⭐
  • Elke maandag besteldag. Geef je bestelling voor 15:00u door! ⭐

Wasparfum - EnjoyWashing

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een vloeibare substantie die je toevoegt bij je wasmiddel. Het heeft een unieke, sterke geur waardoor jouw frisgewassen kleding, werkkleding, gordijnen, plaids, beddengoed of handdoeken heerlijk ruiken!

Hoe gebruik je wasparfum?

Bij normaal gebruik voeg je ongeveer 5 ml wasparfum toe per volle trommel. De wasparfum voeg je toe in het vakje van de wasverzachter, hierbij is geen wasverzachter nodig. En het resultaat? Je doet met een glimlach het deurtje van de wasmachine open want er komt een heerlijk geurende was uit! Binnenkort vraagt je buurvrouw waar jij je kleding mee wast, want de hele buurt ruikt zo lekker! Wasparfum is sterk geconcentreerd, dus probeer maximaal 5 ml toe aan een volle trommel.

Bij normaal gebruik kun je met een fles van 235 ml wel 47 wasjes heerlijk laten ruiken.

 

Wasparfum Witte Musk - 235ml

€14,95

Voorraad: 10

Wasparfum met witte musk geur. Voor alle soorten kleding en textiel. De friszoete en subtiele geur met een krachtig effect. Dé nummer 1 geur van Nederland.

Wasparfum Beachy Breeze - 235ml

€14,95

Voorraad: 6

De bloemige en verlangende geur naar een dag aan het strand. De Beachy Breeze wasparfum heeft een bloemige geur van narcis en orchidee. 

Wasparfum Crystal - 235ml

€14,95

Voorraad: 5

De geur 'Crystal' is een echte frisse bloemengeur. Het frisse aroma van reinheid dat deze geur kenmerkt is een combinatie van bloemige noten. Warme tonen van vanille en hout. Zo fris heeft jouw was nog nooit geroken. 

Wasparfum Water Lily - 235ml

€14,95

Voorraad: 10

Wasparfum met de zachte geur van Lotusbloem. De basis van de geur is muskus en hout, die de lotus omsluit en versterkt.


Tips van tevreden klanten

  • Doe enkele druppels van je favoriete wasparfum op je stofzuigerfilter. Na het stofzuigen is je huis niet alleen proper, maar het ruikt ook nog eens heerlijk. 
  • Doe een beetje wasparfum in het water bij het dweilen. Combineer met je eigen poetsproduct (liefst met neutrale geur) of gebruik enkel water en wasparfum. 
  • Doe een paar druppeltjes in een geurlamp en laat de diffuser je favoriete geurtje in huis verspreiden. 
  • Maak je eigen geurstokjes door water te mengen met je favoriete wasparfum.

LET OP!!

Houd de wasparfum altijd buiten het bereik van kinderen.