• Deze maand weer leuke acties!⭐
 • Ontvang de nieuwsbrief met acties, tips en weetjes .⭐
 • Elke maandag besteldag. Geef je bestelling voor 15:00u door! ⭐
Home » EnjoyCleaning

Ik ben Riekie Leander eigenaresse van EnjoyCleaning en als zelfstandig JEMAKO distributiepartner

ben ik graag uw adviseuse voor een passend schoonmaak advies!

Schoonmaken was nog nooit zo leuk. Hoe fijn kan het zijn als je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken? We hebben voor vele problemen de perfecte oplossing voor een schoon resultaat!

 

Het premiummerk voor uw huis. Zo makkelijk kan schoon zijn!

 

JEMAKO zet dag in dag uit alles op alles om u met de kwaliteit “Made in Germany“ het vertrouwen en de zekerheid te geven die u als onze klant verdient. Top kwaliteit, persoonlijke advisering en super service – dat krijgt u bij mij!

 

Heb je wel eens gehoord van:

 • ...ramen lappen met alleen water? Geen probleem met onze raamdoeken en Raamset profi!
 • ...schoonmaken met alleen water? Onze Profidoek en Droogdoek verwijderen 99,9%* van bacteriën met alleen water!
 • ...kalk in no time weg
 • ...glanzend RVS 
 • ...magnetron rooster weer blinkend
 • ...sneakers weer wit
 • ...wijnvlek uit uw kleding
 • ...een voetmat die écht vuil vast houd
 • ...boenen zonder krassen
 • ...etc...

*Door een onafhankelijk instituut getest op Pseudomonas aeruginosa en Staphylococcus aureus met Profidoek plus en Droogdoek en groene vezels. 

 

Snel en gemakkelijk schoonmaken.
Onze vezels en doeken maken niet alleen hygiënisch schoon met alleen water maar zijn ook optimaal afgestemd voor elk oppervlak en elk soort vuil. Dit klinkt al ongelooflijk maar onze reinigers maken het hele plaatje compleet.

Mocht het schoonmaken met alleen water niet voldoende helpen, dan pas zetten wij de reinigers in! De ECO Plus geëtiketteerde reinigers zijn duurzaam in gebruik, zijn bijzonder vriendelijk voor mens en natuur – en dat bij een sterke reinigingskracht. Onze producten zijn zo ontworpen dat u sneller klaar bent met schoonmaken, ze zijn dus ECO Plus, duurzaam en u maakt nog hygiënisch schoon ook. Daarom een goede rede om voor JEMAKO te kiezen.


Persoonlijke advisering
Bij EnjoyCleaning krijgt u persoonlijke advisering, kwaliteit en zeer goede service. Dat wil toch iedereen? Ik neem de tijd voor je en help je graag met jouw reinigingsprobleem. Je kunt ook eenvoudig bestellen via de mail of app, maar bellen mag natuurlijk ook. Ook kan je bij mij thuis langskomen, ik heb veel producten op voorraad. De producten van JEMAKO kun je ook bestellen bij een thuispresentatie (party) onder een gezellig onderonsje of ik kom gewoon bij jou thuis langs. 


Gezellig onderonsje
Samen met je schoon- zus(sen) -moeder, vriendinnen of collega's een thuispresentatie houden? Je nodigd 3 á 5 personen uit, meer hoef niet en we maken er een gezellig avondje van. Ontdek de producten van JEMAKO. De gastvrouw krijg altijd een gastvrouwgeschenk!

Topkwaliteit en eigen ontwikkeling
JEMAKO staat voor producten van topkwaliteit. Al meer dan 20 jaar overtuigt JEMAKO ons met deze belofte. JEMAKO’s eigen afdeling research en ontwikkeling in Duitsland ontwikkelen en produceren doeltreffende reinigingsproducten in premium kwaliteit.

 

Samen voor een schonere toekomst! 

 

Wil je meer weten over JEMAKO en ben je ook zo nieuwsgierig naar de kwaliteit? Neem gerust contact op dan help ik je bij jouw vragen. 

 

Ben je al bekend met JEMAKO en weet je al wat je precies nodig heeft? Dan kun je ook online bestellen. Klik dan op de button om naar mijn persoonlijke JEMAKO webshop te gaan. Heb je spullen in de kast liggen van JEMAKO en weet je even niet meer waar het ook al voor is? Neem gerust contact op, dan vertel ik je meer.

 

Wil je de nieuwbrief ontvangen met leuke acties, tips en tricks? Meld je dan direct aan! 

 

Onder het kopje NIEUWS vind je actuele informatie. 

 

Liefs en EnjoyCleaning

Riekie Leander

Zelfstandig JEMAKO distributiepartner

H.P. Prangsmalaan 4

6731BK Otterlo

06 - 24 74 18 36 

Dit is niet de officiële homepage van JEMAKO International GmbH/Zwitserland AG (www.jemako.com

Maar een officiële zelfstandig JEMAKO distributiepartner homepage