• Moederdag acties ­čĺŚ
 • Deze maand weer leuke acties!ÔşÉ
 • Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen acties meer!ÔşÉ
 • Elke maandag besteldag. Geef je bestelling voor 15:00u door! ÔşÉ
Home » EnjoyCleaning

Ik ben Riekie Leander eigenaresse van EnjoyCleaning en als zelfstandig JEMAKO distributiepartner

ben ik graag uw adviseuse voor een passend schoonmaak advies!

Schoonmaken was nog nooit zo leuk. Hoe fijn kan het zijn als u minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken? We hebben voor vele problemen de perfecte oplossing voor een schoon resultaat!

 

Heeft u wel eens gehoord van:

 • ...ramen lappen met alleen water? Geen probleem met onze raamdoeken en Raamset profi!
 • ...schoonmaken met alleen water? Onze Profidoek en Droogdoek verwijderen 99,9%* van bacteriën met alleen water!
 • ...kalk in no time weg
 • ...glanzend RVS 
 • ...magnetron rooster weer blinkend
 • ...sneakers weer wit
 • ...wijnvlek uit uw kleding
 • ...een voetmat die écht vuil vast houd
 • ...boenen zonder krassen
 • ...etc...

*Door een onafhankelijk instituut getest op Pseudomonas aeruginosa en Staphylococcus aureus met Profidoek plus en Droogdoek en groene vezels. 

 

Snel en gemakkelijk schoonmaken.
Onze vezels en doeken maken niet alleen hygiënisch schoon met alleen water maar zijn ook optimaal afgestemd voor elk oppervlak en elk soort vuil. Dit klinkt al ongelooflijk maar onze reinigers maken het hele plaatje compleet. Reinigers: Mocht het schoonmaken met alleen water niet voldoende helpen, dan pas zetten wij de reinigers in! De ECO Plus geëtiketteerde reinigers zijn duurzaam in gebruik, zijn bijzonder vriendelijk voor mens en natuur – en dat bij een sterke reinigingskracht. Onze producten zijn zo ontworpen dat u sneller klaar bent met schoonmaken, ze zijn dus ECO Plus, duurzaam en u maakt nog hygiënisch schoon ook. Daarom een goede rede om voor JEMAKO te kiezen.

Persoonlijke advisering
Bij EnjoyCleaning krijgt u persoonlijke advisering, kwaliteit en zeer goede service? Dat wil toch iedereen? Ik neem de tijd voor u en help u graag met uw reinigingsprobleem. U kunt ook eenvoudig bestellen via de mail of app, maar bellen mag natuurlijk ook. U mag natuurlijk ook bij mij thuis langskomen. U kunt veel producten direct bij mij aan huis kopen, via een thuispresentatie (party) of dat ik bij u thuis langs kom.


Gezellig onderonsje
Ik mag weer thuispresentaties geven. Samen met uw schoon- zus(sen) -moeder, vriendinnen of collega’s. U nodigd 3 á 5 personen uit, meer hoef niet en we maken er een gezellig avondje van. Ontdek de producten van JEMAKO. De gastvrouw krijg altijd een gastvrouwgeschenk!

Topkwaliteit en eigen ontwikkeling
JEMAKO staat voor producten van topkwaliteit. Al meer dan 20 jaar overtuigt JEMAKO ons met deze belofte. JEMAKO’s eigen afdeling research en ontwikkeling in Duitsland ontwikkelen en produceren doeltreffende reinigingsproducten in premium kwaliteit.

 

Wilt u meer weten over JEMAKO en bent u ook zo nieuwsgierig naar de kwaliteit? Neem gerust contact op dan help ik u bij uw vragen. 

 

Bent u al bekend met JEMAKO en weet u al wat u precies nodig heeft? Dan kunt u ook rechtstreeks online bestellen. Klik dan op de button om naar mijn persoonlijke JEMAKO webshop te gaan.

 

Liefs en EnjoyCleaning

Riekie Leander

Zelfstandig JEMAKO distributiepartner

H.P. Prangsmalaan 4

6731BK Otterlo

Dit is niet de officiële homepage van JEMAKO International GmbH/Zwitserland AG (www.jemako.com

Maar een officiële zelfstandig JEMAKO distributiepartner homepage