• Deze maand weer leuke acties!⭐
  • Ontvang de nieuwsbrief met acties, tips en weetjes .⭐
  • Elke dinsdag besteldag. Geef je bestelling voor 12:00u door! ⭐

Dit is niet de officiële homepage van Beauty Pillow® (www.beautypillow.nl)
Maar een officiële Beauty Pillow® verkooppuntSlaap je mooi met de satijnen
kussenslopen van Beauty Pillow®!

Beauty Pillow® is dé specialist in satijnen kussenslopen! Onze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. In maart 2013 vond de introductie plaats op de Beauty Trade Beurs in Utrecht onder het motto “Beauty Pillow®, omdat jij deze luxe verdient!”. Het werd direct opgepakt door de vakpers en vele lifestyleprogramma’s op TV. En zo is het balletje snel gaan rollen. De Beauty Pillow® is inmiddels niet meer weg te denken uit de beautywereld.

Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen wij meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow® geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow®!

De kussenslopen van Beauty Pillow® is verkrijgbaar in de maat: 60x70 cm. Dit is een standaard maat voor kussenslopen in Nederland, tevens ook de meest verkochte kussenslopen van Beauty Pillow®. 

 

Satijn van Beauty Pillow® 

Het satijn dat wij voor onze kussenslopen hebben geselecteerd is van de hoogste kwaliteit en heeft geen uitwasbare coating. Vlekken zijn makkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow® kan zonder problemen gewassen worden op 40°C. De witte Beauty Pillow®, die wij met name adviseren bij puistjes en onzuiverheden, mag zelfs op 60°C  gewassen worden. Na het wassen kan de Beauty Pillow® in de droger en komt daar vervolgens krimpvrij uit. Wij adviseren echter om de Beauty Pillow® uit te hangen, zodat  het nog langer meegaat. 

De fijne structuur van het dicht geweven satijn zorgt ervoor dat het vocht wordt  behouden voor huid en haar, en niet wordt geabsorbeerd zoals bij katoen, waardoor je  de volgende ochtend niet zo’n trekkerig gevoel in je gezicht hebt. Tevens wordt de  talgproductie gereguleerd en heeft het satijn een polijstende werking, waardoor de huid  niet wordt opgeruwd en het haar kan glijden. Een gladde huid en glanzend haar is het resultaat, zonder klitten en pluis.

Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen en hun werk kunnen doen voor huid en haar.

Ten slotte blijft een mooi geföhnd kapsel langer in model, blijven haarstukken en extensions beter op  hun plaats, wordt het haar minder snel vet, krijgen slaapvouwen in het gezicht geen kans, vervagen rimpeltjes, verminderen puistjes en onzuiverheden en een vurige rode huid krijgt de kans om te kalmeren. 

Liefs en Slaap je mooi...
Riekie Leander
H.P. Prangsmalaan 4
6731BK Otterlo 
06 - 24 74 18 36


Heeft u een vraag of wilt u een product van Beauty Pillow® bestellen?
Vult hieronder het formulier, stuur een What'sApp berichtje of bel.

What'App berichtje.