• Deze maand weer leuke acties!⭐
  • Ontvang de nieuwsbrief met acties, tips en weetjes .⭐
  • Elke maandag besteldag. Geef je bestelling voor 15:00u door! ⭐
Home » Tips en weetjes

Riekie's tips & weetjes... 


Hoeveel reiniger moet je nu gebruiken. 

Powerreiniger en sanitairreiniger: 2 á 3 spraytjes in een emmertje van 5 liter water. Dan kan je maar liefs 100 tot 150 emmertjes sop mee maken. Ook mag je de Powerreiniger/sanitairreiniger puur op een Profidoek doek sprayen. Spray hem dan wel verticaal op de natte/vochtige Profidoek.

De glasreiniger is al verdunt deze kun je dus gelijk op een Profidoek sprayen. Nadrogen is niet nodig. De glasreiniger gebruik je alleen voor "kleine" vervuilingen op een raam, spiegel of glas. Wil je volledige het raam schoonmaken of een grotere oppervlakte. Gebruik dan de Powerreiniger.


Lus of draadje in mijn Profidoek of Droogdoek!

Heb je een lus of los draadje in je Profidoek of Droogdoek? Deze kun je er gewoon afknippen. Het zal niet verder ravelen. Knip alleen niet de lus of draadje van de randen. Deze kun je eventueel terugtrekken met een haaknaald.

Twijfel je om een lus er af te knippen? Neem gerust contact op.


Citroensteen

Heb je een Citroensteen? Houd het potje op de kop met de deksel naar beneden. Draai hem voorzichtig open en gebruik de "onderkant" van de Citroensteen om de (natte) Duopad mini op te wrijven. Zo kan je de steen beter en langer gebruiken. Laat de Citroensteen na gebruik aan de lucht op drogen en sluit daarna pas het potje weer.

Maak je witte sneakers of voetbalschoenen weer als nieuw met de Citroensteen 🍋. 


Raamtrekker, Raamwisser en Vloerwisser

Verplaats de rails zodat je hoger komt om het raam droog te trekken. 

Houd de Raamwisser eronder zodat deze de druppels opvangt. Als het mogelijk is kun je ook de Rammwisser neer leggen tegen het raam zodat de druppels erop vallen. Dan heb je je andere hand vrij. 

Nooit meer op een trap staan. Bestel de Telescoop erbij. Verkrijgbaar in 2 maten. De Telescoop steel kun je weer opelkaar bevestigen tot 3 stokken. 

Ook zeer handig voor caravan, camper, aanhanger, bus of vrachtwagen. 

Ook ideaal voor veranda's en serres.

Ook zeer handig voor caravan, camper, aanhanger, bus of vrachtwagen. 

Aan de zijkant van de Raamwisser zit een blauw stukje, deze is onze "blauwe boen vezel" ideaal om hardnekkig vuil van het raam, caravan, camper, serre te verwijderen.


Vorstgevoelige JEMAKO producten 


Onze voordelige can's in 2 en 5 liter.


Welk product voor welke vlek.


Hier een mooi overzicht van onze producten wat hun Ph-waarde is.


Raamtrekker: Heb jij al een aantal jaar de Raamtrekker? En trekt ie niet meer streeploos? Wist je dat je gewoon een nieuw rubbertje kunt bestellen? Dat scheelt weer in de prijs! Tevens verkrijgbaar: Handvat, Vastzetclip voor als je ook een telescoopsteel heb.

Raamwisser: Dit geld ook voor de Raamwisser. Is jouw vezel aan vervanging toe? Bestel alleen de vezel.

Tevens verkrijgbaar: Handvat, Vastzetclip voor als je ook een telescoopsteel heb.

Vloerwisser: Voor de Vloerwisser hebben we ook losse onderdelen: Wisserscharnier incl. vastzetfunctie, Vastzetclip, Draaidopje met ring, Telescoopsteel.

Scraper (ijskrabber): Is jouw witte strip aan vervanging toe? Hij is gewoon los te bestellen! Tevens verkrijgbaar: Reinigingsvezel groen, Scraper-Box, Handvat, Kunststofonderdeel, Onderdeel ijskrabber.

Scraper (blauw): Reinigingsvezel blauw, Scraper-Box, Handvat, Kunststofonderdeel, Onderdeel rubberen strip. 

Douchetrekker: Witte rubberen strip

Cleanstick®: Handvat: groene vezel, gele vezel.
Reinigingsvezel: gele vezel 35 cm, gele vezel 60cm, gele vezel 65cm, groene vezel 15cm, groene vezel 30cm, groene vezel 35cm, blauwe vezel 35cm, blauwe vezel 60cm.
Kunststofstaaf: 15cm, 30cm, 35cm en 65cm.

Clickboxen
De JEMAKO clickboxen zijn ook los te verkrijgen tegen een kleine vergoeding. Prijzen variëren tussen €2,90 en €3,90.